Konfirmandläger, dag 3

Tjena bloggen, idag är det Adams (P)Ray-gruppen som skriver i bloggen.

Dagen inledes med brutal väckning av våra kära ledare. Som vanligt hade Paul från gruppen lite extra bekymmer att ta sig upp på morgonen (helt oberörd av vckningen) men kl 08.30 satt vi trots allt alla och bad morgonbön med musik av Coldplay.

Efter frukosten hade vi givande diskussioner kring Jesus, vem Jesus var och vem han är för oss här idag. Förutom att diskutera skapade vi även egna dramatiseringar och konstverk baserade på olika bibliska berättelser. Till lunchbön var det Regina Spektor ”The Call”.

Idag har vi även besökt Bosarpssjön och en del tokiga konfirmander (samt ledare) tog ett dopp i den iskalla sjön. Andra konfirmander valde att smaska på godis och glass från den närliggande kiosken och utmana sig själva på den lokala minigolfbanan.

På kvällen har vi haft diskussioner kring identitet, tjej och kille samt sexualitet. Vi tyckte att det var både kul och intressant att få fundera tillsammans kring relationer.

Kvällen har avrundats med en traditionell men mysig kvällsbön med musik av Alter Bridge och livemusik av Vera. Nu hoppas vi att ni sover gott denna natt, det kommer åtminstone vi att göra.

Hälsningar från De 24 Äventyren

Följ lägret på…
Twitter: http://www.twitter.com/lundsdomkyrka
Bambuser (filmer) http://bambuser.com/channel/lundsdomkyrka