Möbler, bokhandel och invigning

Nu börjar man kunna ana slutet på själva byggprocessen, stora delar av Domkyrkoforum är i princip färdiga. Det som återstår är flera små detaljer som alltid uppstår i stora byggprojekt samt renovering av några delar av ”Arkenhuset”. Denna vecka levereras och monteras alla möbler som ska finnas i Domkyrkoforum och plötsligt börjar de tomma rummen få liv.

Glädjande är också att bokhandeln Arken flyttar in i sina nyrenoverade butikslokaler och smygöppnar nu på lördag. Kom förbi och botanisera bland det stora utbudet av god litteratur!

Invigningen av hela Domkyrkoforum äger rum lördagen den 26 november med start i Domkyrkan kl. 10.00. Programmet i Domkyrkan, som beräknas ta ca 1 timme är öppet för alla. Efter programmet i Domkyrkan öppnar själva Domkyrkoforum och det är då möjligt för Lundabor och andra att bekanta sig med Domkyrkoforum hela dagen. På söndagen öppnar Domkyrkoforum ca 12.15, dvs. efter första adventsgudstjänsten i Domkyrkan som inleds kl. 11.00. På söndagen håller Domkyrkoforum öppet hela eftermiddagen.