Du är välkommen på Domkyrkoforums invigning

Lördagen den 26 november invigs Domkyrkoforum strax söder om Domkyrkan. Domkyrkoforum är en plats för samtal och lärande med Domkyrkan och kristen tro i centrum. Här finns möjlighet att möta andra, få en djupare kunskap om Domkyrkans historia, liv och verksamhet nu som då, dricka en kopp kaffe, handla i Arken bokhandel, besöka en toalett, söka information eller se på film.

Med start kl. 10.00 inne i Domkyrkan invigs Domkyrkoforum. Vid invigningen i Domkyrkan kommer tal att hållas av biskop Antje Jackelén, landshövding Göran Tunhammar, kommunfullmäktiges ordförande Annika Annerby Jansson och universitetets rektor Per Eriksson. För musiken står organisterna Tomas Willstedt och Janåke Larson. Därtill kommer dansare att medverka som kommer att symboliskt knyta samman Domkyrkan och Domkyrkoforum.

Programmet i Domkyrkan varar i ca en timme och är öppet för allmänheten. Det behövs ingen biljett eller inbjudan utan alla är varmt välkomna att vara med och fira. Efter programmet i Domkyrkan är Domkyrkoforum öppet då vem som helst kan besöka huset och ta del av något av allt som kommer att erbjudas där.