Konfirmation!

Ja då blev det en konfirmation denna vår också. Och vilken härlig dag det blev för alla som var med. Konfirmanderna var glada, församling var full av nära och kära och både gudstjänsten och konfirmandernas redovisning föll på plats. Som en bonus var det strålande solsken när konfirmanderna efter gudstjänsten, i procession, tågade ut ur domkyrkan.

Konfirmanderna har under två terminer fått leva och växa i sin tro, i kyrkan och i en stark gemenskap. Med musik, bibeln, film, lekar, diskussioner och gemensamma funderingar har de tagit ett första steg in i det som är trons mysterium. Vi vågar med säkerhet säga att dessa 26 konfirmander alla känner att de har lärt sig något om både sig själv och sin tro under tiden som konfirmander. Det är alltid med sorg som vi tar av hatten och tackar av dem alla för deras insatser, för det är deras aktiva deltagande som gör att det blir så bra. Samtidigt vill vi även passa på att tacka våra ungdomsledare som hjälpt till att göra konfirmandtiden till en trygg och rolig tid för konfirmanderna.

Nu tar 24 Äventyren en kort semester, den 27 maj startar vi återigen igång med träff för sommarkonfirmanderna. I juni åker vi med nämnda ungdomar till bosarpsgården på läger. Är ni nyfikna på hur det kommer gå så följ oss på bloggen och twitter, då vi kommer att hålla dessa båda ständigt uppdaterade.

Till dess, ha en bra vår!

Konfirmation

Konfirmation