Sommarkonfirmandernas blogg, dag 3

Dagen startade ledarna extra tidigt med att sjunga för dagens födelsedagsgris Alfred! Hans föräldrar hade till och med skickat med ett paket som han ännu inte har öppnat ( klockan är kvart i midnatt). Som vanligt var den följande morgonandakten fin med en låt av Coldplay.  Efter frukosten, på förmiddagspasset, jobbade vi med olika dramer och om påsken. Vi pysslade ihop tittskåp. Ett för varje dag och grupp.

 

När vi var som aktivast i vårt pysslande flög en enorm bålgeting in och skrämde slag på oss alla. *Smackadam* till undsättning kom Fredrik med en ihoprullad tining i högsta hugg.

 

Efter lunchen som bestod av morotslasagne gick vi ner till Bosarpssjön (Alfred fick skjuts såklart). Vissa spelade minigolf och som vi vet lockar det fram det värsta hos människor. Andra badade i badkläder alternativt fullt påklädda.

 

Promenaden tillbaka till gården drog ut på tiden och de flesta kom för sent och fick därför sjunga en pampig/falsk version av Celine Dions ”My heart will go on”. Vi gjorde ytterligare lära-känna-lekar, nu i nya grupper. Sedan lärde vi också känna oss själva bättre när vi gjorde tankekartor om oss och satte upp dem på väggen.

 

Senare ett pass om allas favoritämne- SEX OCH KÄRLEK såklart. Huvudpunkten var när killar och tjejer fick ställa anonyma och hur pinsamma frågor som helst till varandra. Mycket lärorikt… Konfirmandernas tävlingsinstinkter kom fram igen när vi hade musikquiz innan vi gick och lade oss. Kvällen avslutades med en mysig andakt med Guns This I Love!

 

Natti Natti