Sommarkonfirmandernas blogg dag 6

Idag var det väckning 7:30 som vanligt. Killarna blev väckta av Viktors underbara metal-gitarrkonsert, och tjejernas väckning var väldigt dålig och misslyckad. Efter morgonandakten hade vi god frukost som vanligt, sen gick vi ut på pilgrimsvandring ner till sjön. Vi stoppade fem gånger och lyssnade på de stora ledarna som snackade om orättvisor runt i världen och förebilder. När vi var framme vid sjön fick vi höra en järnspikars bra acapella-låt av ledarna. Därefter åt vi lunch, det serverades pastasallad och saft.

Vissa valde att bada, medan andra gick och köpte glass i kiosken. När vi kom tillbaks hade vi lång paus, konfirmanderna och ledarna var ute och lekte. Efter vår långa paus så började vi arbeta med vår redovisning. HEEEEEMLISSSSSSSSSSSS!!!!!!!!! Dadadadammm!!

Till middag hade vi hemmagjord pizza och glass. Vi har fått nya festliga grupper och alla är nöjda! När det var dags för EM-final samlades allihopa framför storbildsskärmen och var aptaggade (förutom Fredrik som tycker att det är en synd att kolla fotboll)!! Efter matchen hade vi andakt, och sedan var det dags att blogga för motoboiisen. Alla verkar glada och nu är det dags att hoppa i säng med borstade gaddar! Hej på dig!