Nytt år, nya möjligheter

Hej och god fortsättning på er alla!
Vi har nu vandrat in i ett nytt år, 2013. Inte för att vara sån, men det låter ju lite som ett otursår, eller så är det bara jag som är vidskeplig.
Kyrkoåret inleddes den förste advent med en fantastisk högmässa i Lunds domkyrka. Det var en otroligt maffig känsla av att så många hade tagit sig tiden att fira in kyrkoåret tillsammans med Lunds invånare.
Julen kom och gick, nästan alldeles för fort! Jag hoppas att ni fick en fantastisk julhelg tillsammans med era nära och kära, och mina tankar går ut till de som saknade någon under dessa dagar.
Det nya året firades in den 31 december på alla tänkbara sätt.
Det är underligt hur snabbt 2012 har gått. Hur mycket som har hänt egentligen. Jag har varit med om så otroligt mycket under det här året, både åt det positiva och det negativa hållet. Jag har träffat nya människor, människor som har gjort ett sådant ofanligt avtyck i mitt liv. Jag har gjort saker jag ångrar, men jag har även gjort saker som jag inte skulle byta ut mot något annat i hela världen.
Har ni nyårslöften? Träna mer? Plugga mer? Spara ihop pengar till någon resa? Godisförbud? Jag har själv nyårslöften, men först och främst vill jag vara lycklig, och glad. Jag har allt man kan önska sig – jag har en otrolig familj, fantastiska vänner och nära och kära. Jag möter detta året med öppna armar, jag ser fram emot möjligheternas år och allt jag kommer möta under detta året. Nya personer, nya erfarenheter. Jag välkomnar 2013!

Höst-och vårkonfirmanderna börjar det nya året imorgon, 15/1, med tisdagsträff som vanligt igen.
Visst är det skönt att vara tillbaka? Under denna terminen av konfirmationstiden sker mycket. Pilgrimsvandring, heldagar, och läger!
Det är mycket att se fram emot – samtal om allt mellan himmel och jord, vi får återigen höra Ozzy Osbournes underbara stämma och vi är äntligen tillbaka på Domkyrkoforum efter ett skönt jullov!

Ta vara på året, möt möjligheterna med öppna armar, så ska vi se till att detta blir en fantastiskt år!

Ha det bra!
Therése Bergbom, ledare i de 24 äventyren