Hejdå Lund, hej Bosarp!

God kväll vänner!

Åh, idag är en sådan natt när man är så taggad och exalterad inför något så man inte kan somna. Varför är det så, undrar ni. Jo, för imorgonbitti åker sommarkonfirmanderna till Bosarpsgården! Det har äntligen blivit dags för det klassiska sommarlägret!

Under lägret kommer bloggen att uppdateras, likaså Lunds domkyrkas Twitter och Instagram. Jag rekommenderar att ni följer @lundsdomkyrka på de båda sociala medierna för att få direkta uppdateringar om vad vi håller på med under lägret.

Många tidigare sommarkonfirmander anser att sommarlägret var den bästa veckan i ens liv. För mig var veckan livsförändrande, och fick mig att inse och förstå saker om mig och om människor omkring mig som jag aldrig hade sett så tydligt förrän under lägret. Framförallt är lägret så himla roligt. Det är en vecka man sent kommer att glömma.

Kom ihåg nu – följ vårt äventyr på Instagram, Twitter och här på bloggen. Det är något ni INTE vill missa! Sov nu så gott, så ska vi ha ett riktigt underbart sommarläger. Nu kör vi!

// Therése Bergbom, ledare i de 24 äventyren