Sommarkonfirmandernas blogg, dag 4

Dag 4

Godkväll! Idag är det Motoboys tur att blogga.
Dagen började med skönsång från ledarna i form av ”Friday”, vilket passar eftersom det just är fredag. Efter morgonandakt med Jon Bon Jovis ”Santa Fe” fick vi sjunga för Linnea som fyller 15 år. Grattis!

Dagens första pass handlade om sakrament och heliga handlingar. Vi diskuterade nattvard och dop och om våra egna, personliga heliga handlingar. Vår middagsandakt var därför idag annorlunda, då vi fick fira nattvard tillsammans, riktigt lyckat.

Efter utsökt lunch begav vi oss ut i det soliga vädret (för en gångs skull!) för att genomföra samarbetsövningar. Detta är för att föra grupperna samman bättre och få oss att lära känna varandra bättre.

Efter kvällsmaten bytte vi spår och började ett pass om döden och evighet. Vi fick lyssna på ett antal grymma låtar som handlar om just döden, bland annat ”In this river” – Black Label Society. Det är en låt vi verkligen rekommenderar!

Vi började märka av att vi blev tröttare, vilket även ledarna upptäckte. Därför inledde vi ett ordentligt lekpass, ungefär en sexkamp mellan de olika lagen. I olika tävlingar fick vi testa våra kunskaper i finsk covermusik, blåsa en pingisboll och knuffa fram en papperskorg med höftrörelser.

Kvällen avslutades med ”See you on the other side” med Ozzy Osbourne och solomusik av Therése och Fanny. Vackert värre!

Nu är Motoboy RIKTIGT trötta, och det är dags för oss att nanna kudden.

Motoboy signar ut och säger hej till den varma sängen! Ha en fortsatt trevlig vecka, hoppas ni inte saknar oss för mycket!

// Motoboy; Hedda, Lisa, Axel, Emma E, Johan L, Esbjörn, Noa, Therése