Sommarkonfirmandernas blogg, sista dagen!

Hejsan svejsan!

Dagen började med att Reimer väckte huset med Star Wars-melodin på sin trombon. Det var fantastiskt. Efter väckningen hade vi andakt med låten ”Born this way” av Lady Gaga. Andakten anordnades passandes nog av andaktsgruppen Lady Gaga. Strax därpå hade vi en god frukost. Som vanligt städades huset efter frukosten. Klockan 10.00 samlades vi och repeterade våra redovisningar. En timme senare visade vi upp dem för varandra. Det var bra.

Klockan 11.45 hade vi andakt igen och lyssnade på låten ”Lights” av Ellie Goulding. Andakten avslutades med livemusik från Ylva, Joel och Emelie. Det var fint. Vi åt kyckling och ris till lunch. Efter lunch hade vi en lång rast, vissa gick och badade och andra lekte utanför huset. Det var kul.

Efter lek och bad fikade vi, det serverades god äpplekaka, drömmar och kanelbulle. Vi fortsatte sedan med att finslipa redovisningarna. Efter arbetet hade vi olika tävlingar i grupperna och vi (zakkamackorna) vann. När vi hade tävlat fick vi god tacos. Den var god. Sen har vi förberett olika små shower som vi ska visa upp för varandra ikväll.

Nyss berättade ledarna för oss varför de var ledare och vad det betytt för dem. Det var vackert. Nu är det kvällsfika. Snart ska vi göra en upplevelsevandring i skogen och ha andakt.

Imorgon är lägret slut, kom på konfirmationen i Domkyrkan den 7 juli kl. 11!

Med vänlig hälsningar Zakka-mackorna (Johan, Patrik, Cajsa, Ebba, Clara, Tom, Fanny och Emil)