Domkyrkan ur Shams perpektiv

tjej_vägg
Shams går i åttan i Kunskapsskolan i Lund. Förra veckan gjorde hon sin prao i Domkyrkoförsamlingen.

Under veckan fick Shams hjälpa till med skolvisningar för barn i Domkyrkan, passa (och namnge) bullar till Domkyrkoforums café, hjälpa till med en konferens och med biskopens kläder i Domkyrkan. Hon fick även komma upp i Domkyrkans torn och se textilrummet, vinden och kyrkklockan. Shams fick titta in i det stora medeltida uret och fotografera Domkyrkan och Domkyrkoplatsen. Hon har sedan redigerat bilderna på Photoshop. Alla Shams bilder hittar du på Domkyrkans Facebook.

tjej

domkyrkan_väggdomkyrkan7nallarna

– Jag tycker det är roligt att fotografera, det har liksom väckt mitt intresse. Jag tycker även om film, och här är jag en allätare. Jag brukar säga att en bra film är en film man inte bara ser, utan man kan inte sluta tänka på den efteråt. En film som helt enkelt rör en mycket, säger Shams.

statyuretdomkyrkan_entrelabyrinten