Sommarkonfirmandernas dagbok, dag 2

Sha sha Bloggen!

Våra grymma ledare väckte oss med ett vackert luciatåg idag kl. 07.30, det var svintidigt tidigt trots den vackra (?) sången! Sedan samlades alla för morgonandakt och efter det var det frukost (det var gott).

Sedan städade tre grupper men vår grupp (Laura) slapp idag. Efter det samlades alla förutom en (Oscar) som hade somnat om. Nu var det dags för en gemensam tur ner till sjön och bada (och Oscar var med på detta och även resten av dagen…), sjön gjorde alla som badade smutsiga och vi köpte även massa godis, chips och popcorn. På vägen hem diskuterade vi skumma skånska ord och sedan blev det ont om tid så vi fick springa till andakten innan lunchen (den var supergod!).

På eftermiddagen har vi snackat om Jesus, nåd och jul där vi bl.a. fick gå runt på olika stationer. Sen var vi ute och hade roliga sammarbetsövningar, team Laura vann de första för vi var bäst på det!

Efter kvällsmaten snackade vi Jesus och påsk, tittade på klipp från Harry Potter och Lady Gagas vidoe video till Judaslåten. Sedan fick vi göra tittskåp över en av påskens dagar. Vårt tittskåp var skärtorsdagen influerat av Harry Potter. Nu ska vi samlas igen för nya övningar.

Titta på Lady Gagas video till låten Judas, fundera över hur många bibelkopplingar du hittar!

Herrå bloggen! /Team Laura