Julafton i EFS-kapellet

Klockan 17.00–21.00 är det julaftonsfirande för alla åldrar i EFS-kapellet, Biskopsgatan 10, Lund. Vi bjuder på gemenskap, julbord, musik och gudstjänst.

Kvällen är helt kostnadsfri men då vi har begränsat med platser krävs det biljett. Dessa kan hämtas i Domkyrkoforum från 1 december till 17 december.

Frågor? Kontakta diakon Sandra Lindqvist på telefon 046-718746, eller mail
sandra.lindqvist@svenskakyrkan.se

 

Volontärer sökes!

Hjälp oss att ge alla en fin julafton
Julen betyder för många människor glädje, gemenskap och förväntningar men för andra ensamhet och en smärtsam påminnelse om utsatthet och bortvända blickar. Ingen människa ska behöva vara ensam på julafton! Nu förbereder sig kyrkan inför julen och vi behöver din hjälp.
Lunds domkyrkoförsamling samarbetar med EFS-kapellet i Lund för att på julafton skapa en plats för gemenskap, värme och öppenhet.
För att kunna göra detta behövs du! Både innan julafton, i förberedelser som dekorering, dukning och julklappsverkstad med mera, och under själva julafton. Datum för ”fixarkväll” kommer, så anmäl ditt intresse för att få information om datum och tider. Under julafton har vi öppet kl. 17-21 i EFS-kapellet på Biskopsgatan 10 i centrala Lund. Vi efterlyser frivilliga som kan vara med både innan, under och efter firandet.
Vill du vara med? Anmäl dig genom att kort skriva vad du är intresserad av till  sandra.lindqvist@svenskakyrkan.se